Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου, αποφάσισε κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, τη διοργάνωση δράσεων, με σκοπό την δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην πόλη.

Στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών του αποφάσισε να διοργανώσει την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, τη «Λευκή Νύχτα» με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς. Πρόκειται για μια βραδιά που θα μετατρέψει την πόλη σε ψυχαγωγικό επίκεντρο, καθώς έχει ως σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά, με είδη σε προνομιακές τιμές, με μουσική, με διάφορες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιήσουν οι καταστηματάρχες κάθε γειτονιάς.

Οι εκδηλώσεις θα αναπτυχθούν σε κάθε γωνιά της πόλης, κατά την λειτουργία των καταστημάτων εμπορίου και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σημειώνεται ότι το καταναλωτικό κοινό που θα πραγματοποιήσει τις αγορές του την «Λευκή Νύχτα», θα έχει την ευκαιρία να προμηθεύεται δωρεάν λαχνούς από την κάθε επιχείρηση που συμμετέχει στη λαχειοφόρο, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να μπει στην κλήρωση δώρων που θα γίνει την επόμενη μέρα στα γραφεία του συλλόγου.