Έσφιξε το χέρι του ο Γιώργος Κατσιαντώνης στους ποδοσφαιριστές του ΠΟ Ελασσόνας, στην ετήσια εκδήλωσή τους, ευχαριστώντας τους που βάζουν... γκολ στα τέρματα της ιστορίας του Ομίλου, και αναδεικνύονται νικητές σε ένα αγώνα διαρκείας που τρέχει παράλληλα, με τις αξίες τους, την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, την επικοινωνία.
Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας που αποτελεί πιστό φίλαθλο.... του αθλητικού πνεύματος και της ιστορικής ομάδας, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ομίλου Άλκη Χατζηβασίλη και το διοικητικό συμβούλιο για την ανίκητη... τεχνική της ομάδας που "παίζει μπάλα" στα γήπεδα, αλλά και τους παίκτες που βάζουν ψυχή στα πόδια τους, και πατούν με δύναμη στα όσα πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός.
Εξέφρασε δε τη σιγουριά του ότι ο ΠΟ Ελασσόνας, έχοντας ως γερή βάση τους παλαίμαχους που αποτελούν τιμή και σταθερή εμπειρία για την ομάδα, και με τα νιάτα μπροστά,  θα συνεχίζει να κερδίζει σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, προσφέροντας συγκινήσεις σε όλο τον κόσμο που τον ακολουθεί με καμάρι στα μεγάλα βήματά του προς τη σέντρα της Γ' Εθνικής.