Στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη 21 Μαΐου η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος συμμετείχε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας.

Ο κ. Γάτσας, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την τηλεδιάσκεψη και τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία να συμμετάσχει σε αυτή,παρουσίασε στους εκπροσώπους των σωματείων την προσέγγιση του Δήμου Ελασσόνας σε θέματα αθλητισμού και στήριξης των αθλητικών ομάδων. Έκανεαναφορά στην ομάδα βόλεϊ τηςΕλασσόνας και το υψηλό επίπεδο των αθλητριών.

Επισήμανε δε ότι ο δήμος στηρίζει και παραχωρεί αθλητικές εγκαταστάσεις για τις ανάγκες τόσο των προπονήσεων όσο και των αγώνων που διεξάγονται.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας σημείωσε ότι η συνεργασία του Δήμου με το Γυμναστικό Σύλλογο Ένωση Ελασσόνας υπήρξε σημαντική, καθ’ όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων,καθώς η χρήση των κλειστών γυμναστηρίων επιτρέπεται προς το παρόν μόνο σε αθλητές των σωματείων άνω των 13 χρονών για προσωπική προπόνηση με περιορισμό 1 ατόμου ανά 30 τ.μ.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχανεπίσης η πρόεδρος του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας κ. Αγγ. Πνάκα και ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ κ. Β. Παναγιώτου, οι οποίοι επισήμαναν την αγαστή συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας καιτην ανάγκη να επιστρέψουν οι αθλητές και οι αθλήτριες στους αθλητικούς χώρους.

Πρότειναν δε να ενισχυθούν οι σύλλογοι οικονομικά, για να ξεπεράσουν το δύσκολο διάστημα της διακοπής της αθλητικής δραστηριότητας.