Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού, για την εκμίσθωση του κυλικείου το οποίο βρίσκεται στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας.

 Η Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας, διενεργεί δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου, για το οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα.

Τα σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, μέχρι και την Πέμπτη 26 Αυγούστου και ώρα 12:00 μ.μ. στο πρωτόκολλο του Δήμου Ελασσόνας. 

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στον Δήμο Ελασσόνας την ίδια ημέρα (26-08-2021)  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 12:30 μ.μ από την αρμόδια επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπάλληλο του δήμου, αρμόδιο για την σχολική επιτροπή κ. Αθ. Τσακνάκη στο τηλέφωνο: 2493350245.  

Ολόκληρη η διακήρυξη είναι αναρτημένη τόσο στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Ελασσόνας, όσο και στην ιστοσελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr .