Με μεγάλη συμμετοχή θεατών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 η μουσική παράσταση «Καλοκαιρινό Φεγγάρι 2020» στην Ελασσόνα στο πλαίσιο της στήριξης των καλλιτεχνών της περιοχής που λόγω των μέτρων έχουν περιορίσει υποχρεωτικά τη δραστηριότητά τους.

Παρά το γεγονός ότι η παράσταση διακόπηκε ξαφνικά λόγω νεροποντής, η συναυλία ενθουσίασε τους θεατές και η διοργάνωση απέσπασε εξαιρετικά θετικά σχόλια για την επιλογή του χώρου της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως, την τήρηση των μέτρων αποστασιοποίησης, τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού Ελασσονιτών καλλιτεχνών και το ρεπερτόριο των καλλιτεχνών.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας ανέφερε: «Η κατάσταση που βιώνουμε εν μέσω πανδημίας είναι αποκαρδιωτική. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις όμως μπορούν να συμβάλουν στην ενίσχυση του αισθήματος αλληλεγγύης που χρειάζεται σήμερα ο κόσμος.

Πραγματοποιήσαμε ήδη δύο σημαντικές μουσικές παραστάσεις, θα ακολουθήσουν και άλλες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις μέσα στο καλοκαίρι, τις οποίες διοργανώνει ή υποστηρίζει ο Δήμος Ελασσόνας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συντελεστές της συναυλίας «Καλοκαιρινό φεγγάρι 2020» και ειδικά τον μαέστρο Δημ. Τσιαβέ, την αντιδημαρχία πολιτισμού και ειδικά την αντιδήμαρχο Φρ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα, την αντιδημαρχία καθαριότητας, το Επιμελητήριο Λάρισας, τους χορηγούς για την κάλυψη της δαπάνης της εκδήλωσης και τους χορηγούς επικοινωνίας για τη δημοσιότητα.

Η συμμετοχή των εθελοντών υπήρξε και πάλι σπουδαία, ειδικά λόγω της ανάγκης τήρησης των μέτρων προστασίας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και υποστήριξε τους καλλιτέχνες της περιοχής».

Συμμετείχαν: Τσιαβές Δημήτριος, Αντωνίου Κώστας, Βλαχογιώργος Αντώνης, Γελαδάρης Χρήστος, Γκόγκος Γιάννης, Κατσάρας Γεώργιος, Μήτσιος Δημήτριος, Μήτσιος Τάσος, Παλάγκας Κώστας, Παρασκευάς Θάνος, Βαλιώτη Βάγια, Μαρογιάννης Δημήτρης, Ντούλα Ευλαμπία, Ξυνός Πάνος, Παρλάντζα Στεφανία, Τζήκας Βασίλης, Χριστόδουλος Ευάγγελος