Την αδυναμία της να διαχειριστεί  την πρόσφατη  κακοκαιρία, έδειξε με τον χειρότερο τρόπο ο Δημοτική Αρχή Ελασσόνας, παρά το γεγονός ότι από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας όλοι γνωρίζαμε ότι θα πλήξει την περιοχή μας και είχαν ήδη γίνει συσκέψεις σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Ωστόσο η Δημοτική Αρχή Ελασσόνας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε και άφησε κλειστούς δρόμους οι οποίοι μετά από δύο ημέρες έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια.

Ευτυχώς για τους κατοίκους της Ελασσόνας και των χωριών της υπάρχει ο μηχανισμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο οποίος και λειτούργησε άψογα, διαφορετικά θα είχαμε στην κυριολεξία πνιγεί στο χιόνι.

Τέτοια ανικανότητα έζησαν οι κάτοικοι του Δήμου μας που είδαν ακόμη και τεράστια μηχανήματα να επιχειρούν σε μικρούς δρόμους σε μια προσπάθεια του κ. Γάτσα να δείξει ότι υπάρχει Δήμος και υπηρεσίες.

Είναι πραγματικά λυπηρό σε ένα Δήμο που κάθε χρόνο αντιμετωπίζει τέτοιου είδους καταστάσεις να μην μπορεί να ανταπεξέλθει και να ταλαιπωρεί τους δημότες σε μια κατάσταση η οποία είχε προαναγγελθεί και σε μια κακοκαιρία που όλοι περιμέναμε.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν δεν φταίει ο κακός μας ο καιρός αλλά ο κακός συντονισμός.

Κρίμα….