Θα ήθελα πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες και μέλη τοπικών οργανώσεων της Ν.Δ ανά την Ελλάδα, που συνεχίζουν να στηρίζουν τους δοκιμαζόμενους από τον σεισμό πολίτες της επαρχίας Ελασσόνας.

Με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση παραλάβαμε με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Χρήστο Καπετάνο, τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Κουρδή, καθώς και τα τοπικά στελέχη του κόμματος κ. Θ. Κίτση, Γ. Γιαννούλα, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ελασσόνας.

Παναγιώτη Μωυσίδη και τον πρώην βουλευτή κ. Γιώργο Κατσαντώνη, 10 τόνους τροφίμων που εστάλησαν από το γραφείο του προέδρου της Ν.Δ και είχαμε την ευκαιρία να τα παραδώσουμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως και τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ Χαρίτωνα.

Πολύ σημαντική εξάλλου ήταν η βοήθεια και τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν οι ΔΗΜΤΟ Αττικής και παραδώσαμε κατά την διάρκεια επίσκεψής μας στα χωριά Πραιτώρι, Μαγούλα και Παλαιόκαστρο.

Είναι ομολογουμένως πολύ δύσκολη η κατάσταση αλλά όπως ενημερωθήκαμε καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να ξεπεραστούν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και σύντομα να επανέλθουν όλες οι οικογένειες στην κανονική τους ζωή.