Στο Δομένικο βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Ιω. Δραγατσίκη για να «εγκαινιάσουν» την κατασκευή παροχής για πλήρωση βυτίων και ραντιστήρωντων κατοίκων στην κοινότητα και να δοκιμάσουν τη γέμιση αυτών.

Προηγήθηκε η διαμόρφωση του χώρου και η χαλικόστρωση του οικοπέδου ούτως ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση των αγροτικών μηχανημάτων.

Την κατασκευή της παροχής ανέλαβε και υλοποίησε η ΔΕΥΑ Ελασσόνας και αφορούσε εργασίες όπως την εκσκαφή και επανεπίχωση χάνδακα βάθους 1,10 μέτρα και πλάτους 0,60 μέτρα.

Τοποθετήθηκε αγωγός  220 μέτρων, καθώς επίσης υδρόμετρο 2΄΄ και 2 βάνες ολικής σε φρεάτια. Η κατασκευή του έργου περιλαμβάνει παροχή από σιδηροσωλήνα 2΄΄ βαρέως τύπου και διπλή παροχή πλήρωσης βυτίων.

Στη συνάντηση τους με τον πρόεδρο της Κοινότητας Δομενίκου, ο κ. Ευ. Ψωμιάδης τους διαβεβαίωσε ότι η παρέμβαση είναι πάρα πολύ σημαντική για την κοινότητα και τους δενδροκαλλιεργητέςτης περιοχής και δίνει λύση σε χρόνια προβλήματα τους.