Σε δήλωση του πρώην δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Ευαγγέλου αναφέρονται τα εξής:

Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας την έναρξη των εργασιών συντήρησης της επαρχιακής οδού που ενώνει τον οικισμό της Ελασσόνας με τον οικισμό της Τσαριτσάνης ( by pass) καθώς και βελτιώσεις σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου του Δήμου Ελασσόνας τα οποία ανήκουν  στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας. 

Οι συγκεκριμένες εργασίες εντάσσονται στο έργο «Αποκαταστάσεις – Συντηρήσεις Ασφαλτικών στο Δήμο Ελασσόνας» προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη αλλά και συνάμα επιβεβαίωση όλων των προσπαθειών που κάναμε ως Δημοτική Αρχή, προκειμένου να λυθούν προβλήματα και να δρομολογηθούν έργα σημαντικά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου μας.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο προγραμματισμός που είχαμε σε συνδυασμό με την αμέριστη στήριξη από την Περιφέρεια και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ.Αγοραστό ήταν σε σωστή βάση και τα αποτελέσματα γίνονται τώρα ορατά.

Επειδή πάντα πιστεύαμε ότι ένας Δήμος έχει συνέχεια και τίποτα δεν πρέπει να σταματά την ανάπτυξη και την πρόοδο ενός τόπου, καμαρώνουμε για τα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας  και το λιθαράκι που κι εμείς βάλαμε προς αυτή την κατεύθυνση.