Στη δημοτική ενότητα Ολύμπου του Δήμου Ελασσόνας συνεχίστηκαν την περασμένη εβδομάδα οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Βορείου Τομέα σε συνεργασία με την υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου.

Συνεργεία του δήμου πραγματοποίησαν καθαρισμούς και συντηρήσεις κοινόχρηστων χώρων στους ορεινούς οικισμούς Φλαμπούρου, Σκοπιάς και Σπαρμού με την καθοδήγηση του προέδρου της κοινότητας Φλαμπούρου.

Ο προγραμματισμός Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γ. Νάνου περιλαμβάνει εργασίες καθαριότητας και συντήρησης κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις κοινότητες των δημοτικών ενοτήτων Ολύμπου, Σαρανταπόρου, Λιβαδίου και Καρυάς, με συνεργεία που αποτελούνται από εργάτες καθαριότητας, εργάτες πρασίνου, αποψιλωτές και χειριστές μηχανημάτων έργου.

Σε συνέχεια των εντατικών εργασιών καθαριότητας σε όλο το δήμο, η Υπηρεσία Καθαριότητας κάνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2493024900 για θέματα καθαριότητας και πρασίνου, προκειμένου να αποφεύγεται η ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων σε δρόμους ή πεζοδρόμια.