Τον Δημήτριο Καφέ που κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια σε ακόντιο και σφαίρα, συνάντησε στο δημαρχείο Ελασσόνας ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας για να τον συγχαρεί για τις επιτυχίες του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2020, το οποίο διεξήχθη στο κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ στην Αθήνα από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου με τη συμμετοχή 450 αθλητών και αθλητριών.

Ο κ. Καφές είναι αθλητής του Α.Σ.Α.με.Α Λημναίοι Καστοριάς, διαγωνίζεται στην κατηγορία F-57 και έχει συμμετοχή σε πάρα πολλούς αγώνες όλα αυτά τα χρόνια με πολλές διακρίσεις και πολλά μετάλλια.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τον Ελασσονίτη αθλητή για την επίσκεψη και του μετέφερε τα συγχαρητήρια της δημοτικής αρχής για τις επιτυχίες του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, σημειώνοντας ότι παρακολουθεί τη διαδρομή του ως αθλητή και πρωταθλητή και ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Καφές ευχαρίστησε το δήμαρχο για την πρόσκληση και τη στήριξη και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να παρακινεί νέα παιδιά να συμμετέχουν και να αθλούνται παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές ΑμεΑ.