Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών αλλά και την αειφορική διαχείριση του αστικού και περιαστικού πρασίνου τόσο στην Ελασσόνα όσο και στις Κοινότητες του δήμου, υλοποιεί καθημερινά η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου, με συντονισμό από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.  

Την περασμένη εβδομάδα οι δράσεις περιελάμβαναν εργασίες στις Δημοτικές Ενότητες Ολύμπου, Σαρανταπόρου και Λίβαδίου.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν συντηρήσεις κοινόχρηστων χώρων, κλαδεύσεις και απομάκρυνση απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων από δρόμους και πεζοδρόμια, καθώς και χορτοκοπτικές εργασίες στις κοινότητες Καλλιθέας, Γερανείων, Κοκκινόγης, Φαρμάκης και Λιβαδίου, με την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γ. Νάνου.

Σε δήλωση του ο κ. Νάνος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το πράσινο είναι η ανάσα μας και η ανάσα των δημοτών μας.

Επιπλέον, μέσα από τέτοιου είδους δράσεις, διατηρείται σε ικανοποιητικό επίπεδο η αισθητική στις κοινότητες του δήμου και σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο, βελτιώνεται η καθημερινότητα των δημοτών μας.

Καμία κοινότητα δεν μένει εκτός εργασιών καθαριότητας. Η υπηρεσία, οι πρόεδροι και εγώ προσωπικά αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των δημοτών και  παρεμβαίνουμε άμεσα όπου χρειαστεί».