Σε λάθος απέδωσε το υπέρογκο ποσό πληρωμής για την εξόφληση του ηλεκτρικού ρεύματος επιχείρησης της Ελασσόνας, ο ιδιώτης πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας που απέστειλε εκκαθαριστικό λογαριασμό με το ποσό των 8.113 ευρώ για τον μήνα Ιανουάριο.

Μετά το σοκ που υπέστη ο ιδιοκτήτης εστιατορίου, Φώτης Βούζας, λαμβάνοντας τον λογαριασμό, την δημοσιοποίηση του θέματος και την παρέμβαση του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κόκκαλη στη Βουλή, εκπρόσωπος της ιδιωτικής εταιρίας επικοινώνησε μαζί του ζητώντας συγνώμη για την αναστάτωση και διευκρινίζοντας πως το ποσό είναι λάθος και σύντομα θα αποσταλεί το σωστό ποσό της οφειλής.

“Δεν μπορεί να γίνονται τέτοια λάθη. Ο πατέρας μου λίγο έλειψε να υποστεί εγκεφαλικό βλέποντας το ποσό”, ανέφερε στην ΕΡΤ Λάρισας ο γιος του, Λευτέρης Βούζας, που επίσης εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση. “Ζητάμε να πληρώνουμε αυτό που μας αναλογεί, αυτό που καταναλώνουμε. Είμαστε μια επιχείρηση που λόγω των μέτρων για την Covid-19 υπολειτουργεί. Μόνο τα φώτα της επιχείρησης είναι ανοιχτά. Πελάτες δεν υπάρχουν. Ο τζίρος μας έχει μειωθεί κατά 90% τα δύο τελευταία χρόνια. Πως θα ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας”, αναρωτήθηκε ο Λ. Βούζας.

Ο Φώτης Βούζας δεν έκανε τελικά πράξη την απειλή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας, μετά κι από τις πιέσεις που δέχθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλοντος, καθώς εγκυμονούν κίνδυνοι για την υγεία του.

“Μετά το συμβάν η οικογένειά μας έχασε την ηρεμία της”, κατέληξε ο Λ. Βούζας.

ertnews.gr