Κάνετε από τις δουλειές που απαιτούν επαγγελματικά ταξίδια ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Είναι πολύ σημαντικό να έχετε προμηθευτεί βαλίτσες και σάκους, ιδανικούς για να κουβαλάτε τα λίγα ατομικά σας είδη, για όλες τις αποστάσεις και τους προορισμούς.

Στην πτήση σας

Οι βαλίτσες καμπίνας είναι σε προσφορά και έχουν κορυφαία χαρακτηριστικά πάνω τους, ώστε να μεταφέρονται με άνεση και να χωράνε χωρίς πρόβλημα, στον χώρο του αεροσκάφους, πάνω από την θέση σας. Να λειτουργούν δηλαδή σαν χειραποσκευές. Επιλέγουμε βαλίτσες τρόλεϊ Bric's και Benetton, που είναι από τις πιο πολυτελείς και ανθεκτικές. Αν είστε σε δίλημμα, μην διστάσετε να επιλέξετε μία απ’ αυτές.

Η βαλίτσα Benetton είναι ελαφριά και ανθεκτική και διαθέτει κλειδαριά TSA με δύο χρόνια εγγύηση. 100% ABS και πρωτότυπο design που θα σας χαρίσει άνετες μετακινήσεις εντός και εκτός χώρας. Πολλές και εργονομικές θήκες!

Η βαλίτσα καμπίνας Bric's σε κίτρινο είναι μία από τις πιο πετυχημένες του είδους της, κυρίως για τις θήκες και την 360ο κίνησή της. Η ακαμψία και η πιο εύκολες λαβές της είναι μέσα στα προτερήματά της.

Τα επαγγελματικά σακίδια πλάτης είναι από τις πιο βολικές χειραποσκευές που μπορείτε να επιλέξετε. Το BG Berlin σακίδιο πλάτης είναι από τα πιο εργονομικά σακίδια με θήκη λάπτοπ της αγοράς. Η αντικλεπτική κατασκευή του το έχει κάνει ανάρπαστο μαζί με τα άλλα κορυφαία χαρακτηριστικά του και τα δύο χρόνια εγγύηση.

Για τα mini ταξίδια σας και τις μετακινήσεις σας, βρείτε όλα όσα χρειάζεστε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα BagStories. Online αγορές, μεγάλη ποικιλία.