Το οξυγόνο είναι βασικό συστατικό για την ίδια την ζωή, χωρίς αυτό δεν τίθεται επιβίωση. Ο ίδιος ο αέρας που περνάει από τους αεραγωγούς μας είναι εφοδιασμένος με οξυγόνο, το οποίο διαχέεται σε ιστούς και όργανα. Σε μερικούς ανθρώπους όμως δεν συμβαίνει αυτό, καθώς το οξυγόνο δεν είναι επαρκές για να λειτουργήσουν σωστά τα όργανα και ο ασθενής αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες κυρίως στην αναπνοή.

Όταν το οξυγόνο είναι λιγότερο λοιπόν στον οργανισμό, προκαλείται δυσκολία στην αναπνοή, βήχας δυσλειτουργίες στην συγκέντρωση αλλά και χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Αν αυτές οι καταστάσεις συνδυάζονται με μεγάλη ηλικία και άλλα χρόνια προβλήματα, τότε ο ασθενής μπορεί να χρειάζεται να κάνει οξυγονοθεραπεία για να ανακτήσει τα επίπεδα του οξυγόνου του.

Η οξυγονοθεραπεία περιλαμβάνει αρκετά εργαλεία για να γίνει σωστά. Τα περισσότερα μπορούν να μεταφερθούν στο σπίτι και να βοηθήσουν τον ασθενή κατ’ οίκον. Οι συμπυκνωτές οξυγόνου, όπως αυτός που θα βρείτε εδώ, μπορεί να προσφέρει σε συνεννόηση με τον πνευμονολόγο σας μία ολοκληρωμένη θεραπεία οξυγονοθεραπείας στο σπίτι. Την συσκευή μπορείτε να την νοικιάσετε ή να την αγοράσετε.

Μία άλλη συσκευή, η οποία βοηθάει πολύ στον εντοπισμό του οξυγόνου είναι τα οξύμετρα οξυγόνου, τα οποία απεικονίζουν τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα και τους καρδιακούς παλμούς. Τα οξύμετρα μπορούν να λειτουργήσουν 18 ώρες συνεχόμενες, αν χρειαστεί.

Αν ανήκετε στην ομάδα που φοράει μάσκα cpap για την παροχή οξυγόνου, τότε είναι σημαντικό να έχετε στη διάθεσή σας και φιάλες οξυγόνου, οι οποίες μπορούν να σας χρησιμεύσουν και στα ταξίδια σας. Βρείτε εδώ μία φιάλη οξυγονοθεραπείας αλουμινίου, στο μέγεθος που επιθυμείτε.


Όλα τα προϊόντα οξυγονοθεραπείας, με ένα κλικ από την ang-medicals.gr. Δεκτές και οι τηλεφωνικές παραγγελίες.