Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά επεσήμαναν σε όλους πως θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να βγει ένα φιλικό διαζύγιο για χάρη των παιδιών τους, τα οποία θα τους ενώνουν για πάντα, όπως είπαν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, όμως, όσο περνάει ο καιρός φαίνεται πως τα παιδιά είναι το μόνο ζήτημα στο οποίο συμφωνεί το διάσημο ζευγάρι αφού σε όλα τα άλλα διαφωνούν κι οι καυγάδες είναι πλέον συχνοί, όπως έγινε και πριν λίγες ημέρες όταν ο Λαρισαίος παρουσιαστής πέρασε από το σπίτι να αφήσει τα παιδιά στη Σκορδά.

«Η Φαίη μάλλον επειδή ξέρει πλέον ότι συχνά οι συνομιλίες τους δεν είναι ευχάριστες και έχουν πολλές πιθανότητες να καταλήξουν σε καυγά, ζήτησε από τη μητέρα της να πάρει μέσα τα παιδιά για να μη δουν την όποια πιθανή ένταση.Αρχικά η κουβέντα διεξήχθη σε ήρεμους τόνους, όμως, σταδιακά οι τόνοι ανέβηκαν και η Φαίη εκνευρίστηκε ώσπου ξέσπασε και του είπε «δε θέλω ούτε να τα ακούω αυτά που μου λες» με τον παρουσιαστή να της απαντά «Άκου να σου πω Φαίη όταν σου μιλάω δε θα μου απαντάς σε αυτό τον τόνο. Τελείωσαν αυτά».

Αυτή η ατάκα προκάλεσε την έκρηξη της Φαίης η οποία τότε τον προειδοποίησε «πρόσεχε γιατί έτσι που το πας θα σου πάρω το σπίτι». Ο Γιώργος μάλλον δε θέλησε να ξεφύγει η κατάσταση και πριν μπει στο αυτοκίνητό του για να φύγει της απάντησε «τι να σου ρε Φαίη, τι να σου πω…».

Το περιοδικό καταλήγει πως «Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα και δεν αποκλείεται να βρεθούν σε αντιδικία εάν όλα τα παραπάνω δεν αποδειχθούν απλά λόγια θυμού». Άλλωστε, όπως επισημαίνει το Ciao «οι δυο τους δείχνουν πολύ θυμωμένοι ο ένας με τον άλλο κι όσο περνάει ο καιρός τα τραύματα πονάνε πολύ περισσότερο».Πηγή: womenonly.gr