Συνάντηση είχε ο πρόεδρος των τρίτεκνων Λάρισας Δημήτριος Γκόβαρης και το μέλος του ΔΣ Δήμητρα Αποστολοπούλου προϊσταμένη παραρτημάτων στις 1-4-2016 στο γραφείο του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κύριο Δημήτρη Δεληγιάννη για θέματα συνεργασίας και υποστήριξης του συλλόγου .

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, και ευχήθηκε στα μέλη του συλλόγου να ευοδωθεί το έργου του νέου συμβουλίου που πρόσφατα συγκροτήθηκε. Υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων στην ήδη υπάρχουσα συνεργασία στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) , καθώς και για μελλοντική συνεργασία, που θα αποσκοπεί κυρίως στην υποστήριξη των ευπαθών τρίτεκνων οικογενειών από εν λόγο πρόγραμμα. Παράλληλα ο κύριος αντιδήμαρχος ανακοίνωσε ότι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου έχει έτοιμη πρόταση να καταθέσει για την τρίτεκνη οικογένεια όσον αφορά τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα περιέχει τη μοριοδότηση του τρίτου παιδιού και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα προηγείται το παιδί της τρίτεκνης οικογένειας.

Τα μέλη ευχαρίστησαν τον κύριο αντιδήμαρχο και του ευχήθηκαν για ευόδωση των στόχων του ευχόμενοι, παράλληλα, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.