Από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Τρίκαλα, θα ξεκινήσει τη νέα περιοδεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με το Πράσινο Κίνημα Θανάσης Ακρίβος.
Στην προγραμματισμένη περιοδεία του σε Τρίκαλα, Λάρισα και Καρδίτσα, ο κ. Ακρίβος, θα συνοδεύεται από τον  Συμπροέδρο του Πράσινου Κινήματος Κώστα Καλογράνη και άλλα στελέχη του κόμματος. Μεταξύ άλλων, το κλιμάκιο θα  κάνει επαφές με μέλη και φίλους του Πράσινου  Κινήματος  της Θεσσαλίας για να συζητήσουν τα προβλήματα της περιφέρειας ενώ στην ατζέντα συμπεριλαμβάνεται και συνάντηση με δημοσιογράφους τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Ο  κ, Ακρίβος, στο πλαίσιο της  διήμερης περιοδείας του στη θεσσαλική γη, την πρώτη ημέρα, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου θα έχει συνάντηση με την υποψήφια Δήμαρχο Τρικάλων Στέλλα Αλεξοπούλου.
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στη Λάρισα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας θα έχει επαφές και με την ομόγλωσσή του βλαχόφωνη κοινότητα της πόλης, λόγω της καταγωγής του από το Γαρδίκι Τρικάλων.
Η προγραμματισμένη περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Καρδίτσα, το βράδυ του Σαββάτου με την επίσκεψη του κ. Ακρίβου και των στελεχών του Πράσινου Κινήματος στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.