Ο Λαρισαίος γιατρός και ποιητής Δημήτρης Π. Κρανιώτης θα διαβάσει ποιήματά του στην Αθήνα προσκεκλημένος του περιοδικού «Μαύρο Πρόβατο» στις «Αυθεντικές Ποιητικές Κυριακές» στο «The White Rabbit» (Σολωμού 12 & Στουρνάρη 11, Εξάρχεια) την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 6-9 μ.μ.

Από τις 13 Δεκεμβρίου 2015 στις «Αυθεντικές Ποιητικές Κυριακές» (κάθε 2η και 4η Κυριακή του μήνα) στο «The White Rabbit» το περιοδικό «Μαύρο Πρόβατο» παρουσιάζει τη δουλειά νέων αξιόλογων ποιητών, με στόχο την ανάδειξη νέων ποιητικών φωνών μακριά από λογοτεχνικούς κύκλους και την ουσιαστική συνομιλία και επαφή με το νέο σώμα της ποίησης. 

Ο Δημήτρης Π. Κρανιώτης είναι γιατρός Ειδικός Παθολόγος, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων-Τεχνών Θεσσαλίας, Ειδ. Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας και τακτικό μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Έχει εκδώσει 7 ποιητικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ ποιήματά του μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Το 2011 διοργανώθηκε υπό την Προεδρία του στη Λάρισα το 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ποιητών και το 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Ποίησης.