Το ετήσιο συνέδριο του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Περισσότερα στο Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε ο ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας:

"Την Παρασκευή  και το Σάββατο 9  και 10 Δεκεμβρίου, διεξήχθη στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο του ΣΕΓΑΣ, η τεχνική συνδιάσκεψη της ΕΠΑΚΑΒ, στην οποία  ο πρόεδρος της ομοσπονδίας παρουσίασε τον Στρατηγικό Σχεδιασμό 2017-2020, ανακοινώνοντας μια σειρά από σπουδαία πράγματα που θα επιδιώξει να γίνουν τα επόμενα χρόνια.

Η ΕΠΑΚΑΒ αποτελεί την κορυφαία  διαδικασία διαβούλευσης  του ΣΕΓΑΣ, στην οποία τίθενται οι στόχοι,  το οργανόγραμμα και η στρατηγική μεθόδευση  της ομοσπονδίας, μέσα από προτάσεις, θέσεις, παρουσιάσεις και γενικότερου προβληματισμού των στελεχών της.

Οι εργασίες έδειξαν ότι οι προοπτικές  και οι δυνατότητες του ΣΕΓΑΣ είναι μεγάλες,  αποδεικνύοντας έτσι  με αυτόν τον τρόπο, ότι η  συλλογική  και οργανωμένη προσπάθεια εξέλιξης του Στίβου  βρίσκεται  στον σωστό ορίζοντα.

Από την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ συμμετείχαν στο συνέδριο, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  κ. Χιώτης Αντώνης, το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ κ. Χαχάμης Δημήτρης, ο συνεργάτης της ομοσπονδίας κ. Κουτσοφλίνης Γιάννης, ο εθνικός προπονητής  του ΣΕΓΑΣ κ. Κουτσιώρας Γιάννης και ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ. Μπουλογεώργος  Θανάσης."