Μια πρωτόγνωρη εικόνα περιγράφει αναγνώστης του kosmoslarissa.gr:  

Το πρωί της Τετάρτης ο ίδιος πήγε στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στην πλατεία του ΟΣΕ προκειμένου να υποβληθεί σε rapid test. Προς έκπληξή του είδε αναρτημένη ανακοίνωση πως από σήμερα η δειγματοληψία θα γίνεται στο χώρο αποσκευών του ΟΣΕ και όχι στον εξωτερικό οικίσκο.

Περιμένοντας στην ουρά μαζί με άλλα άτομα, βγήκε ο υπάλληλος του ΟΣΕ που εκδίδει τα εισιτήρια σε κοντινό γκισέ, ο οποίος, δικαιολογημένα ενοχλημένος, ζήτησε από τον κόσμο που περίμενε, να μην πλησιάζει στο χώρο που εκδίδονται τα εισιτήρια γιατί αν ένας από αυτούς είναι θετικός ίσως υπάρξει διασπορά και σε άτομα που πήγαν να βγάλουν τα εισιτήριά τους.

Οι παριστάμενοι ακούγοντας την παρατήρηση απευθύνθηκαν στους υπαλλήλους του ΕΟΔΥ που έκαναν την δειγματοληψία και τους ρώτησαν γιατί πραγματοποιούν τον έλεγχο σε εσωτερικό χώρο. Η απάντησή τους ήταν ότι το κάνουν γιατί τα tests ...γεμίζουν υγρασία.  

Σε μία πόλη που κάθε μέρα μετρά 200 κρούσματα, μήπως θα έπρεπε οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ να βρουν έναν άλλο χώρο να κάνουν τα tests καθώς από τον χώρο των αποσκευών του ΟΣΕ περνάνε καθημερινά εκατοντάδες άτομα;

Χ.Ψ. kosmoslarissa.gr