Νέα έφοδος μελών του Ρουβίκωνα και βανδαλισμοί σε εταιρεία. Αυτή τη φορά οι κουκουλοφόροι της "αναρχικής συλλογικότητας" έκαναν έφοδο στα κεντρικά της αλυσίδας καφέ Mikel στη Λεωφόρο Αθηνών την Πέμπτη.

Οι κουκουλοφόροι μπήκαν στο κτίριο και άρχισαν να ανεβαίνουν στους πάνω ορόφους προκαλώντας υλικές ζημιές με βαριοπούλα, ενώ βιντεοσκοπούσαν την επίθεση, η οποία έγινε λόγω "εργατικής δολοφονίας", όπως εξηγούν στο βίντεο.

Στη συνέχεια ανάρτησαν το βίντεο της επίθεσης στο youtube:

Τι απαντά η εταιρεία

Η αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης Mikel Coffee Company, μετά την πρωινή επίθεση που δέχθηκε από την ομάδα «Ρουβίκωνας» στο κατάστημά της στο Αιγάλεω, εκφράζει με ανακοίνωσή της την στήριξή της στους εργαζόμενους και τους πελάτες του καταστήματος, που αντέδρασαν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, με αποτέλεσμα αφενός να μην επεκταθεί το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε και αφετέρου να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

Η ομάδα «Ρουβίκωνας» εισέβαλε σήμερα το πρωί στην κεντρική είσοδο του καταστήματος της εν λόγω εταιρείας στο Αιγάλεω και όχι στα υπερκείμενα κεντρικά γραφεία της, επιφέροντας μόνο υλικές ζημιές, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός εργαζόμενου ή πελάτη.

Τέλος, η εταιρεία Mikel Coffee Company, στην ανακοίνωσή της εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές για την άμεση παρέμβασή τους.