Σε ένα ολοκαίνουριο τηλεοπτικό προϊόν ετοιμάζεται να δοκιμαστεί ο Γιώργος Λιάγκας από τη νέα σεζόν.

Ο Λαρισαίος παρουσιαστής, που όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στο Πρωινό, θα αναλάβει το τηλεπαιχνίδι Lucky Room και βρίσκεται ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές.

Σύμφωνα με το yupiii, το νέο project έχει ενθουσιάσει τους ιθύνοντες του AΝΤ1. Μάλιστα, πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα και εν συνεχεία θα μπει στην… αρένα του «καθημερινού».

Λίγα λόγια το Lucky Room:

Σύμφωνα με τους κανόνες, τρεις παίκτες βρίσκονται στο πλατό. Σε ένα άλλο ηχομονωμένο δωμάτιο -το Lucky Room- βρίσκονται τα μέλη των οικογενειών τους που εννοείται πως δεν έχουν την παραμικρή επαφή με το στούντιο. Ο παρουσιαστής κάνει μια ερώτηση και οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να μαντέψουν ποια απάντηση βρίσκεται πιο κοντά στην αλήθεια. Όποιος είναι στην πιο κοντινή σωστή απάντηση συνδέεται με το τυχερό δωμάτιο όπου βρίσκεται η οικογένειά του. Εκεί οι δικοί του έχουν δικαίωμα σε μια μόνο απάντηση-βοήθεια που αντιστοιχεί και σ΄ ένα χρηματικό ποσό , το οποίο οι ίδιοι δεν γνωρίζουν, σε αντίθεση με το κοινό και τους παίκτες. Υπάρχουν 5  μπαζερ με απαντήσεις που αντιστοιχούν και σε διαφορετικά ποσά. Η οικογένεια που θα έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό στο τέλος και της 12ης ερώτησης προχωρά προς το φινάλε. Εκεί ο διαγωνιζόμενος παίζει με τους οικείους του απαντώντας σε 4 ερωτήσεις με ακρίβεια, χωρίς τη δυνατότητα των απαντήσεων πολλαπλής επιλογής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα δικαιώματα του εν λόγω τηλεπαιχνιδιού στη χώρα μας ανήκουν στην εταιρία Art Comedy, του Μάρκου Σεφερλή.