Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική σε κάθε ηλικία και φάση της ζωής της. Πάντα θέλει να προσέχει την εμφάνισή της, ωστόσο όταν το πέρας του χρόνου είναι αδυσώπητο μαζί της είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα της. Δεν αναφερόμαστε σε ακραία περιστατικά που αλλοιώνουν την μορφή του σώματος, αλλά σε στοχευμένες επεμβάσεις που ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να εφαρμόσει και να αλλάξει 180ο την ψυχολογία της γυναίκας.

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση στην κοιλιά ή τα μπράτσα, η οποία στις μέρες δεν κοστίζει όσο παλαιότερα και η κοιλιοπλαστική μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια για την θηλυκότητα της γυναίκας.

Οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση συγκεκριμένα είναι εκείνες που μπορούν να επωφεληθούν πολύ από αυτές τις σύγχρονες μεθόδους.

Τι γίνεται όταν μία γυναίκα οδεύει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της και πως το λίπος μπορεί να αφαιρεθεί σωστά και αναίμακτα;

Ο λαιμός και τα χέρια θα λέγαμε είναι τα πρώτα που προδίδουν την ηλικία. Από εκεί και έπειτα όταν η γυναίκα φοράει μαγιό το κοιλιακό λίπος είναι σύνηθες να φαίνεται αντιαισθητικό. Το εσωτερικό των μηρών και το στήθος επίσης μπορεί να είναι ορμονικής αιτιολογίας, συνυπάρχοντας με χαλάρωση τοιχωμάτων της κοιλιάς, ειδικά όταν υπάρχουν εγκυμοσύνες.

Στην φαρέτρα της πλαστικής χειρουργικής θα βρείτε υπηρεσίες όπως λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική και βραχιονοπλαστική με μικρό χρόνο ανάρρωσης και ασφάλεια που θέλει να έχει κάθε γυναίκα.

Από την άλλη υπάρχουν και μη επεμβατικές μέθοδοι όπως ενέσιμα εμφυτεύματα, lift με νήματα και αυτόλογη μεσοθεραπεία.

Πλαστικός χειρουργός Νεκταρία Λαμπρινάκη