Τη δική του εκδοχή για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, για την οποία τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, 50χρονη Βολιώτισσα οικιακή βοηθός, έδωσε χθες στην απολογία του, στον ανακριτή Λάρισας, ο 91χρονος συνταξιούχος.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε πως τον προκάλεσε η 50χρονη, άγνωστο πώς και με τι, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει και δήλωσε πως είναι αθώος.

Ο 91χρονος μετά την απολογία του στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Λάρισας, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ειδικότερα του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και του επιβλήθηκε η εμφάνιση κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Την απόπειρα βιασμού κατήγγειλε το βράδυ της Τρίτης στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου η 50χρονη οικιακή βοηθός.

Η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι ο 91χρονος, από χωριό της ευρύτερης περιοχής του κάμπου της Λάρισας, αποπειράθηκε να τη βιάσει, την ώρα που η γυναίκα βρισκόταν σπίτι του και απασχολούνταν με τις οικιακές εργασίες που έκανε, κάθε φορά που τον επισκεπτόταν, έναντι φυσικά αμοιβής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και τη μήνυση που κατέθεσε η Βολιώτισσα, ο 91χρονος φέρεται να εξήλθε από το μπάνιο του σπιτιού του γυμνός, την ώρα που η οικιακή βοηθός καθάριζε το δωμάτιό του, γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Τρίτης και φέρεται να έπεσε πάνω της, προσπαθώντας να έρθει σε συνεύρεση μαζί της.

Η γυναίκα φέρεται να αντιστάθηκε, τον απώθησε και έφυγε άρον-άρον από το σπίτι του 91χρονου, ενώ φθάνοντας στον Βόλο με το υπεραστικό ΚΤΕΛ, κατευθύνθηκε στην Αστυνομία, όπου και υπέβαλε μήνυση εναντίον του ηλικιωμένου.

Ο 91χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ Λάρισας.

Ο 91χρονος φέρεται να είχε προσλάβει τη Βολιώτισσα οικιακή βοηθό τις τελευταίες μέρες, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

e-thessalia.gr