Την περίοδο της καραντίνας εκτοξεύθηκαν οι διαδικτυακές πωλήσεις ως ο ασφαλέστερος και εύκολος τρόπος αγορών. Καθώς οι ειδικοί συνεχίζουν να αναφέρουν αύξηση στις online παραγγελίες, ας δούμε ποιες τάσεις και στυλ έχουν αποδειχθεί επικερδείς για τη βιομηχανία κοσμημάτων από τότε που ξεκίνησε το lockdown. Κορυφαίοι προμηθευτές και επωνυμίες αποκαλύπτουν τις τάσεις και τα κοσμήματα που ήταν δημοφιλή κατά τη διάρκεια της πανδημίας μέχρι τώρα.

Η μόδα των selfie τα τελευταία χρόνια έδωσε ώθηση στις πωλήσεις για σκουλαρίκια, κάτι που φάνηκε έντονα και την περίοδο της καραντίνας όπου οι βιντεοκλήσεις και τα social media ήταν ο βασικός τρόπος επικοινωνίας. Έτσι τα σκουλαρίκια αύξησαν πολύ τη δημοτικότητά τους. Οι επωνυμίες κοσμημάτων  αναφέρουν αύξηση στις πωλήσεις των σκουλαρικιών τους, με πολλούς πελάτες να αγοράζουν διαφορετικά στυλ, ειδικά όσες γυναίκες έχουν αρκετές τρύπες στο αυτί. Αντίστοιχη άνοδο είχα και τα κολιέ, αφού ανήκουν στα κοσμήματα που στολίζουν τον λαιμό και λάμπουν στην κάμερα! Κι επειδή πλέον η τηλεργασία και οι τηλεδιασκέψεις εδραιώθηκαν, σκουλαρίκια και κολιέ πρόκειται να συνεχίσουν να είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ για το 2020.

Τα εξατομικευμένα χειροποίητα κοσμήματα υπήρξαν η κυρίαρχη τάση στον τομέα της μόδας εδώ και μερικά χρόνια, αλλά για το 2020 η προσοχή του κοινού εστιάστηκε σε αυτά ως ένα δώρο προς τα αγαπημένα πρόσωπα. Είτε πρόκειται για ένα χαραγμένο κρεμαστό κόσμημα, είτε ένα κόσμημα που συμβολίζει με το σχέδιό του αγάπη, προστασία, τύχη και ελπίδα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι άνθρωποι θέλουν να δείξουν τη φροντίδα τους με την αγορά κοσμημάτων στους ανθρώπους που νοιάζονται περισσότερο.

Στο kosmima24 γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την ανάγκη κάθε γυναίκας να ξεχωρίζει. Μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα kosmima24.gr είναι αρκετή για να σας ενθουσιάσει με την τεράστια ποικιλία σε χειροποίητα χρυσά και ασημένια κοσμήματα! Υπέροχα σχέδια σε σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια που θα αναδείξουν την εξωτερική σας εμφάνιση και θα σας κάνουν να είστε σικάτες σε κάθε σας εμφάνιση δια ζώσης ή μέσω βιντεοκλήσης! Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πανέμορφα, χειροποίητα κολιέ με το όνομα ενός αγαπημένου σας προσώπου για να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο ή να επιλέξετε ένα χρυσό κολιέ από τη συλλογή με τις καρδιές δείχνοντας την αγάπη σας! Κάθε παραγγελία από το kosmima24 αποστέλλεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου με δωρεάν έξοδα σε όποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκεστε!