Παρουσία εκπροσώπων 15 Λεσχών-Μελών της Π.Ο.Ε.Δ., εκπρόσωποι του Συνδέσμου Καταδρομέων Λεμεσού Κύπρου, των Επίτιμων Μελών κυρίων Κοντογούρη Πέτρου και Ιωάννη Ραφτόπουλου, των πρώην Προέδρων κυρίων Λυκοτραφίτη Κωνσταντίνου και Μυλωνά Διονύση,  του Ευρωβουλευτή κυρίου Χρυσόγονου Κωνσταντίνου, του κυρίου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, της Χρυσής Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης το 1992 Βούλας Πατουλίδου και Εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της Γ.Σ. της Π.Ο.Ε.Δ. στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019..
Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι προσκεκλημμένοι, τον απολογισμό της Διοίκησης έκανε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Δ. Συνταγματάρχης ε.α. Γεωργάκης Δημήτριος, τον απολογισμό του Ταμείου ο Ταμίας Κυραλέος Μιλτιάδης ενώ αναγνώσθηκε και τον Πρακτικό της Ελεγκτικής Επιτροπής για την σωστή διαχείριση.
Παρουσιάστηκε το λεύκωμα των Ειδικών Δυνάμεων του συγγραφέα Φλώρου Ιωάννη και έγιναν τοποθετήσεις από τους Υπεύθυνους Εκπαίδευσης της ΠΟΕΔ Θάνου Κωνσταντίνου και Μούλελη Ηλία.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις Συνέδρων ενώ στη συνέχεια παρατέθηκε γεύμα 85 ατόμων στην αίθουσα ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ της ΛΑΦΘ.