Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής & Παγωτού ARTOZA που θα πραγματοποιηθεί 13 – 16 Νοεμβρίου 2021 στο Metropolitan Expo, παράλληλα με την έκθεση FOODTECH.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου που θα ισχύει την περίοδο λειτουργία της.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα παρουσιαστούν παραδοσιακά γλυκά (λουκούμια Σύρου, αμυγδαλωτά Άνδρου, ρεβανί Βέροιας, κουραμπιέδες Καβάλας,  μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, παστέλι Καλαμάτας), αρτοσκευάσματα και παραδοσιακά ζυμαρικά από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Η κάθε Περιφέρεια θα έχει στη διάθεσή της για 2 ώρες την αίθουσα εκδηλώσεων, όπου με τη βοήθεια καταξιωμένων Pastry Chefs & Bakery Masters θα παρουσιάσει τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου της. Επίσης, η τελευταία μέρα της έκθεσης θα είναι αφιερωμένη στις παραδοσιακές πίτες που αποτελούν σημείο αναφοράς για κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας μας, όπως, για παράδειγμα, η στριφτή Σκοπέλου, η ζαγορίτικη αλευρόπιτα, η γαλατόπιτα Θεσσαλίας, η μαμαλίγκα Λαμίας, η ηπειρώτικη κοθρόπιτα, η μαριδόπιτα Λευκάδας, το Χανιώτικο μπουρέκι, η μεσολογγίτικη ψιάντρα και η λαχανόπιτα Καρπάθου.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε τα στοιχεία της επιχείρησης στον παρακάτω σύνδεσμο έως Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021:

· https://forms.gle/G3acHqX4J7AACyjA6

Περισσότερες πληροφορίες:

· Email: info@larcci.gr

· Τηλ: 2410 536 900 ( Αρμόδια κα. Τσολάκη)