Επικυρώθηκε από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η ποινή της φυλάκισης 3 ετών (εξαγοράσιμη) που είχε επιβληθεί σε πρόεδρο Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμό της Θεσσαλίας για χρέη  του Συνεταιρισμού προς το Δημόσιο ύψους 909.562 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού πρωτόδικα είχε καταδικαστεί  σε φυλάκιση 4 ετών για μη εξόφληση προς το Δημόσιο 36 χρεών της τριετίας 2008 -2011. Από το Τριμελές Εφετείο  η ποινή μειώθηκε σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 3 ετών.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού άσκησε αναίρεση στον Άρειο Πάγο κατά της εφετειακής απόφασης, επικαλούμενος ότι  πράγματι υπάρχει η επίμαχη  οφειλή, αλλά δεν αφορά  τον ίδιο, αλλά τα χρέη δημιουργηθήκαν από την κακή πορεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού και η ευθύνη είναι συλλογική και όχι ατομική.

Οι δικαστές  αποφάνθηκαν ότι οι ισχυρισμοί που προέβαλε δεν αρκούν για να θεμελιώσουν τους ισχυρισμούς του και απέρριψαν την αίτηση αναίρεσης κατά της εφετειακής απόφασης με αποτέλεσμα να αναβιώνει η   εξαγοράσιμη ποινή της  τριετούς φυλάκισης.