Αυξάνει ο αριθμός των αγνοουμένων στην περιοχή του Δήμου Μουζακίου καθώς άλλα τρία άτομα αγνοούνται στην περιοχή της Μαγουλίτσας.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο δήμαρχος κ. Φάνης Στάθης πρόκειται για τρεις κτηνοτρόφους που προφανώς πήγανε να απεγκλωβίσουν τα ζώα τους αλλά από ένα σημείο και μετά δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, ενώ το νερό στην περιοχή που είναι τα ποιμνιοστάσια έχει ανεβεί πάρα πολύ και φυσικά υπάρχει εύλογη ανησυχία για την τύχη τους.

Να σημειωθεί ότι μιλώντας για το ίδιο θέμα (των αγνοούμενων), ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ανέφερε ότι οι αγνοούμενοι σύμφωνα με τις δικές του πληφορορίες στο νομό είναι δύο.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα και σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα έπεσε στο ποτάμι στο Μουζάκι και λογίζεται ως αγνοούμενη.

Εκκένωση τμήματος του Μουζακίου

Την ίδια ώρα ο δήμαρχος Μουζακίου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική έλαβε απόφαση να εκκενωθεί ένα μικρό τμήμα της πόλης του Μουζακίου που βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Υγείας, η εκκένωση του οποίου είχε προηγηθεί.

Αυτό κρίθηκε αναγκαίο καθώς σε περίπτωση επιπλέον ανόδου των υδάτων θα ήταν επικίνδυνο για τους κατοίκους, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο κτίριο της Εστίας στο Μουζάκι για να περάσουν την νύχτα.

Π.Κ., karditsaLive.Net