Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η Λάρισα και από σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι εξαήμερες εορταστικές εκδηλώσεις "Downtown Christmas", για την τόνωση της κίνησης στην τοπική αγορά.

Eκδηλώσεις, τόσο για την εβδομάδα των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς, καθημερινά σε έξι διαφορετικά, κεντρικά σημεία της πόλης.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, του ΣΙΚΑΕΛ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Επιμελητηρίου Λάρισας. 

Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν Djs με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους, μουσικά σχήματα, χιονάνθρωποι και Αι Βασίληδες με ξωτικά, που θα μοιράζουν καραμέλες, ζαχαρωτά, μπαλόνια και μπισκότα σε όλα τα παιδιά. Στο τέλος των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με πλούσια δώρα.

Συγκεκριμένα στις 22,23 (από 18.00 έως 21.00) και 24 Δεκεμβρίου (από 12.00 έως 16.00) θα γίνονται δρώμενα στους πεζόδρομους των οδών Παπακυριαζή, Κούμα και Μ. Αλεξάνδρου, Πατρόκλου και Ασκληπιού, Πανός και Κύπρου, Βενιζέλου και Ανδρούτσου, Ασκληπιού και Κούμα.

Ενώ στις 29,30 (από 18.00 έως 21.00) και 31 Δεκεμβρίου (από 12.00 έως 16.00) στην Μ. Αλεξάνδρου, Κούμα και Ασκληπιού, Παπαναστασίου, Βενιζέλου, Κύπρου και Ασκληπιού, και Κούμα μετά την 28η Οκτωβρίου.