Από την ημέρα που ξέσπασε η φοβερή θεομηνία που έπληξε την Θεσσαλία, η ομάδα Αδέσποτα ζώα Λάρισας είναι δίπλα στους ανθρώπους και τα ζώα που κινδυνεύουν.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου: 

"Οι εθελοντές μας είναι όλο το 24ωρο στους πλημμυρισμένους δρόμους απεγκλωβίζοντας ζώα, πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής τους, οι εθελοντές μας βοηθούν στην διαχείριση του κέντρου υποδοχής πλημμυρόπληκτων ζώων στο κυνοκομείο Λάρισας που στήθηκε από την Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, τον Δήμο Λαρισαίων και το Zero Stray Pawject , οι εθελοντές μας παραλαμβάνουν ζώα που χρειάζονται φιλοξενία, οι εθελοντές μας πηγαίνουν τροφές σε περιοχές που βρίσκονται αδέσποτα ζώα ή για τα ζώα ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους.

Η προσφορά των πολιτών της Λάρισας είναι συγκινητική, αλλά η επόμενη ημέρα θα είναι πολύ δύσκολη και θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχουμε ζώα που βγήκαν θετικά σε λοιμώδη, ζώα στα οποία χρειάστηκαν να γίνουν χειρουργεία, κουτάβια, νεογέννητα γατάκια. Όλα αυτά τα ζώα δεν μπορούν να επιστρέψουν στις περιοχές τους, ακόμη και όταν υποχωρήσουν τα νερά.

Έχουν μείνει ζώα σε περιοχές που πλημμύρισαν τα οπόια θα χρειάζονται σίτιση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ζητάμε την βοήθεια σας για να μπορέσουμε να καλύψουμε τροφές, αποπαρασιτώσεις, θεραπείες και νοσηλείες.

Για να συνεισφέρετε απευθείας σε τροφές ή σκευάσματα αποπαρασίτωσης μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 6973200342 και 6937012850.

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε οικονομικά , μπορείτε να το κάνετε στον λογαριασμό της ΑΣΠΙΔΑ ΚΟΙΝΣΕΠ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6255147547897

ΙΒΑΝ: GR79 0171 2550 0062 5514 7547 897

SWIFT-BIC ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΣΠΙΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ακόμα και τα 2 ευρώ είναι σημαντικά για εμάς. Παρακαλούμε στην αιτιολογία να γράψετε ¨Βοήθεια στα ζώα" και το όνομά σας.

Στείλτε μας μήνυμα με την διεύθυνση σας για να σας στείλουμε την απόδειξη. Θα αναρτηθεί αναλυτικός κατάλογος για τα ποσά των χορηγιών καθώς και τις ανάγκες τις οποίες θα καλύψουν".