Ο Ηρακλής επικράτησε με 4-1 του Ηρακλή Λάρισας στο Καυτανζόγλειο, για την 26η αγωνιστική της Super League 2.

Στο 17’ πρώτη ευκαιρία και γκολ για τους Λαρισαίους. Από φάουλ του Κέρι, πρώτη κεφαλιά ο Γκαλίτσιος και ο Χατζής με νέα κεφαλιά από την μικρή περιοχή, νίκησε τον Βελλίδη που δεν αντέδρασε κάνοντας το 0-1.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη στο 27’ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Ματίας Τομάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, ξεγέλασε τον Φαρμάκη, γράφοντας το 1-1. Στο 44’ ο Γιουμπιτάνα με σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φαρμάκη.

Οι γηπεδούχοι στο 45+4’ έφτασαν στην ανατροπή. Ο Αλεξιτς ανατράπηκε από τον Μπαλαμιώτη εντός περιοχής και ο Σέρβος φορ του Ηρακλή ήταν εύστοχος στο πέναλτι για το 2-1.

Ο Γιουμπιτάνα με προσπάθεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έγραψε το 3-1 των γηπεδούχων. Το τελικό 4-1 για τον «γηραιό» διαμορφώθηκε στο 79’, όταν ο Τομάς με ωραίο σουτ νίκησε τον Παπαγιάννη.

Συνθέσεις:

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Κόκκορης (46’ Πανάγου), Κούστα, Σιούτας, Άλεξιτς, Τόμας, Δόρης (46’ Πατράλης), Χρουσιέλ (25’ λ.τρ. Σίλβα), Δοϊρανλής, Γιουμπιτάνα, Άλβαρεζ (70’ Σενγκέργκης).

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης (46’ Παπαγιάννης), Γιαννίτσης, Συρεγγέλας, Λίταινας, Κέρι, Χατζής, Λεσάι, Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος, Καμπέρης (23’ λ.τρ. Μπαλαμιώτης), Μπόσιο.

liganews.gr