Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ΑΟ Χανίων η ΑΕΛ την Κυριακή στην τελευταία αναμέτρησή της εντός έδρας για φέτος. Με τη συμπαράσταση του κόσμου που γέμισε το AEL FC ARENA, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη συνέτριψε με 3-0 τα Χανιά και συνέχισε με νίκες μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα ξεκίνησε η φιέστα που ετοίμασε η ομάδα με πολλές εκπλήξεις για το κοινό της.

Οι "βυσσινί" άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό με προβολή του Νίκο Βαρέλα, μετά από σέντρα του Ροβίθη και γύρισμα του Μαρουκάκη. Μετά από πέντε λεπτά ήρθε και το δεύτερο γκολ, με τον Καπό να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της κρητικής ομάδας και να κάνει το 2-0.

Λιγοστές οι φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πρίφτη να εξουδετερώνει το πλασέ του Κουτσιανικούλη, το μακρινό σουτ του Αναστασόπουλου να περνά άουτ, όπως και η εκτέλεση φάουλ του Μασάδο. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 89ο λεπτό με τον Ουσμάν Πάτο, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο εννιά λεπτά νωρίτερα στη θέση του Κοντοχρήστου.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Σουλιώτης, Μασούρας, Κοντοχρήστος (80' Πάτο), Βέρτζος, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης, Βαρέλα (57' Χοτζάλι), Ροβίθης (57' Λαμπρόπουλος), Καπός, Μαρουκάκης.

ΧΑΝΙΑ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Πρίφτης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Παλιάτσιος, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Καμινιώτης, Ρίκκα, Χατζηλιάδης, Τσούτσης, Γκέσιος (Μ. Νύκταρης).

*Φωτογραφία από larissasportnews.gr