Μία απόφαση της ΕΠΟ ήρθε να ταράξει την αγωνιστική ηρεμία της ΑΕΛ μία ημέρα πριν τον κρίσιμο αγώνα στον Εύοσμο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε την ΑΕΛ με πρόστιμο 8.250 ευρώ για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA για το Κύπελλο στις 5 Ιανουαρίου. Η απόφαση ήρθε σχεδόν τρεις μήνες μετά λόγω της συνεχούς αναβολής ελέω της αποχής των δικηγόρων. Η ΑΕΛ πάντως διατηρεί το δικαίωμα να ασκήσει έφεση για τη μείωση του υπέρογκου ποσού.

Η αποστολή για τον αγώνα στον Εύοσμο

Στα αγωνιστικά, ανήμερα της 25ης Μαρτίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, με τον Σάκη Τσιώλη να ανακοινώνει την αποστολή που αύριο θα ταξιδέψει στην πόλη της Μακεδονίας.

Αναστασόπουλος και Ροβίθης περιλαμβάνονται σε αυτή, καθώς ξεπέρασαν πλήρως τον τραυματισμό τους. Από την άλλη, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ουρτάδο και Μπανούσης. Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Ευόσμου το Σάββατο στις 15:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.

Η αποστολή:

Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Bέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μονιάκης, Μασούρας, Νικολακάκης, Ρέντζας, Κοντοχρήστος, Ναγιάρ, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός