Ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη τύπου, τόνισε πως οι ΑΕΛ χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Η αγωνιστική συμπεριφορά του Κισσαμικού μπορεί να τους κάνει υπερήφανους. Έχω να πω ότι δεν ήταν η ομάδα αυτή που περιμένει ο κόσμος. Πρέπει να βοηθήσει την ομάδα όμως και στα υπόλοιπα ματς. Κανένας πρωταθλητής δεν το παίρνει εύκολα το πρωτάθλημα.

Είχαμε δύο μεγάλες φάσεις. Ο Κισσαμικός ήταν υποδειγματικός στην άμυνα και στην αντεπίθεση. Παράλληλα έκανε μεγάλη απόκρουση ο Ξενοδόχοβ. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Τον αγώνα του Σαββάτου τον βλέπουμε σαν το ντέρμπι του ντέρμπι. Με εντυπωσίασε ο Κισσαμικός, συγχαρητήρια στους αντιπάλους. Συγχαρητήρια στην ομάδα, τον κόσμο, τον ιδιοκτήτη, σε όλους.

Μου αρέσει που δεν παρατάνε το παιχνίδι η παίκτες μας. Με προβληματίζει η επιθετική ανάπτυξη. Τα παιδιά τώρα συνηθίζουν το βάρος της ΑΕΛ. Προς το τέλος θέλω να πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Να ευχαριστηθούμε την άνοδο.

Η ΑΕΛ θα παίζει με δύο σέντερ φορ. Θέλει το πρωτάθλημα και θα παίζει με δύο σέντερ φορ. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε τους κορυφαίους σέντερ φορ στη κατηγορία και με αυτούς θα πορευτούμε».

Στη συνέχεια από πλευράς παικτών ΑΕΛ μίλησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κάναμε μία σπουδαία νίκη. Ξέραμε ότι θα είχαμε μεγάλη πίεση. Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί από εδώ και πέρα. Παλέψαμε από την αρχή μέχρι το τέλος για τη νίκη. Όλα τα ματς είναι τελικοί».

athleticlarissa.gr