Ιδιαίτερα δραστήριος αποδείχθηκε την Πέμπτη (5/8) ο Απόλλων Λάρισας, προχωρώντας σε τρεις μεταγραφές και σε μία ανανέωση συμβολαίου.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο 27χρονος Μεξικανός μέσος Ιβάν Ερνάντες (φωτό), ο 21χρονος εξτρέμ Δημήτρης Ζιάκας και ο 22χρονος αμυντικός χαφ Πρόδρομος Ποτόσογλου.

Παράλληλα, παίκτης των «κυανόλευκων» παραμένει ο 22χρονος Καμερουνέζος εξτρέμ Φρανσουά Ενγκό.

Η ανακοίνωση για τον Ερνάντες: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του 27χρονου Μεξικάνου επιτελικού μέσου Ereven Iván Hernández Delgado.

Ο Iván Hernández έρχεται στην Λάρισα και στον Απόλλωνα από την αργεντίνικη Independiente Rivadavia, δηλαδή την ομάδα που ήταν πριν ο νέος μας προπονητής κ. Marcelo Straccia. Ο Ivan είναι ένας χαφ με μακρινή πάσα, δυνατό σουτ ενώ είναι πολύ καλός και στο μαν του μαν. Μπορεί να παίξει και σαν box to box αλλά και στα άκρα της επίθεσης, ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει ο προπονητής του.

O Ivan γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 1994 στο Μεξικό, από όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Έχει αγωνιστεί στις Dile mis equipos America de Mexico (2000-2014), Morelia de Mexico (2014-2017), lobos Buap (2017-2018), Murcia España (2018-2019), Miami FC USA (2018-2019) και φυσικά στην Independiente Rivadavia Argentina (2021). Τον καλωσορίζουμε στον Απόλλωνα και του ευχόμαστε να έχει υγεία και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους».

Η ανακοίνωση για τον Ζιάκα: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει στις τάξεις της, τον Δημήτρη Ζιάκα.

Ο Δημήτρης είναι γιός του παλιού άσου του Απόλλωνα, Τηλέμαχου, έχει γεννηθεί στην Λάρισα πριν 21 χρόνια στις 6 Απριλίου 2000 και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης σαν πλάγιος επιθετικός χρησιμοποιώντας το αριστερό πόδι.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του, ποδοσφαιρικά βήματα, στην Ακαδημία του Βουτρίτσα και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις μικρές ηλικιακές ομάδες της ΠΑΕ Ολυμπιακό Πειραιώς και της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. Την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στον Διαγόρα Στεφανοβικείου στην Γ΄ Εθνική ενώ την χρονιά που μας πέρασε ανήκε στο ρόστερ της Νίκης Βόλου.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων βρέθηκε με τον μάνατζερ του Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ενώ την παρουσίαση του έκανε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Τάσος Κυριάκος. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Δημήτρη και να "χτίσει" πανομοιότυπη καριέρα με την "κυανόλευκη" φανέλα, όπως ο πατέρας του».

Η ανακοίνωση για τον Ποτόσογλου: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου δυναμικού αμυντικού χαφ Πρόδρομου Ποτόσογλου.

Ο Πρόδρομος γεννήθηκε στην Λάρισα στις 30/06/1999 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία των Αμπελοκήπων (2013-2017) όπου έπαιξε και στην πρώτη ομάδα.

Έχει αγωνισθεί ακόμη σε Υπέρεια, ΠΟΕ, Δωτιέα Αγιάς, Ολυμπιακό Αμπελιάς, ενώ την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στον ΑΟ Σελλάνων. Την χρονιά που μας πέρασε ήταν από τις πολυτιμότερους παίκτες του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, όντας με την φανέλα του ΑΟΣ. Διακρίνεται για την μεστή παρουσία του, στις θέσεις που αγωνίζεται (αμυντικό χαφ αλλά και σέντερ μπακ) χρησιμοποιώντας και τα δυό του, πόδια εξίσου καλά.

Είναι ένα παιδί που "διψάει" για να δείξει την αξία του στο ποδόσφαιρο, με άριστο χαρακτήρα, στοιχεία που αναμφίβολα θέλουμε για τους παίκτες μας, όλοι στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Η "κυανόλευκη" οικογένεια τον καλωσορίζει στις τάξεις της και του εύχεται με υγεία να αποδείξει την εμπιστοσύνη μας, στο πρόσωπο του».

Η ανακοίνωση για τον Ενγκό: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον νεαρό διεθνή Καμερουνέζο Francois NGo'o. O NGo'o θεωρείται δίκαια σαν ένα αυθεντικό ταλέντο που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, κερδίζοντας καταρχήν την εμπιστοσύνη του τεχνικού μας κ. Marcelo Straccia. Ο NGo'o υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να αποδείξει μέσα στο γήπεδο την αξία του».

a-sports.gr