Στην τηλεδιάσκεψη της Super League τέθηκε και το θέμα της εκλογής νέου προέδρου, με τον Αλέξη Κούγια να γνωστοποιεί την πρόθεσή του να βρεθεί στον προεδρικό θώκο.

Οι ομάδες της Super League έκαναν ξανά τηλεδιάσκεψη την Τρίτη (12/05) προκειμένου να συζητήσουν όλα τα ενδεχόμενα τόσο για την εξέλιξη της φετινής σεζόν, που έχει διακοπεί λόγω κορονοϊού, όσο και για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν κυρίως σε οικονομικό επίπεδο και για την… επιβίωσή τους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως το να ολοκληρωθεί η σεζόν είναι μονόδρομος, ενώ έκανε τη δική του πρόταση και ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Από εκεί και πέρα, τέθηκε στο τραπέζι και το ενδεχόμενο να πιέσουν οι ομάδες για να πάρουν ποσοστό από το στοίχημα, ενώ συζητήθηκαν κι άλλα θέματα χωρίς να παρθεί απόφαση.

Μεταξύ άλλων, ο Μηνάς Λυσάνδρου έκανε γνωστό πως με το τέλος της θητείας του δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

«Σε λίγες εβδομάδες λήγει η θητεία μου και θα χαρώ ο επόμενος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ να κάνει περισσότερα πράγματα από εμένα. Δεν βγάζω πικρία, δεν είμαι απολογητικός», φέρεται να είπε ο νυν πρόεδρος του συνεταιρισμού.

Ο Αλέξης Κούγιας, που και στο παρελθόν είχε εκφράσει ανάλογη πρόθεση, τοποθετήθηκε και σχολίασε πως «Θέλω να είμαι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 1».

Μένει να φανεί αν όντως θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές και αν θα εκλεγεί από τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

onsports.gr