Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 7ος Διασυλλογικός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας MTB «Παναγιώτης Κουμαντζιάς» στην Άκρη Ελασσόνας. 
Η διοργάνωση διεξήχθη με άψογο τρόπο και σύμφωνα με το πρωτόκολλο προστασίας από την Covid – 19 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την
ασφάλεια των συμμετεχόντων. 

Θα πρέπει να καταγραφεί ότι στον αγώνα έλαβαν μέρος πάνω από 60 αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από όλη την Ελλάδα. 

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο πρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Κουμαντζιά, ο οποίος έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή. 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι ο αγώνας διεξάγεται σε ένα πανέμορφο περιβάλλον με πλήρως συντηρημένα μονοπάτια, καθώς η Άκρη είναι ένα ορεινό χωριό – χτισμένο σε υψόμετρο 960 μέτρων – με την μορφολογία της ευρύτερης περιοχής να προσφέρεται για την ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού. 

Ο Θανάσης Παιδής που παρευρέθηκε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στην αθλητική διοργάνωση δήλωσε τα εξής: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον Αγώνα και ήρθαν από κάθε γωνία της Ελλάδας στην Άκρη Ελασσόνας. 

Παράλληλα, θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν καίρια στην άψογη διοργάνωση, στα μέλη του ΜΕΣ Άκρης, στα μέλη του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας και ειδικά στον πρόεδρό του και ταμία της Ομοσπονδίας Σάββα Τσοπούρογλου. Με τη συμμετοχή του στην Ελληνική Ομοσπονδία ο κ. Τσοπούρογλου έχει φέρει κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στην περιοχή μας.

Φυσικά πολλά “ευχαριστώ” θα πρέπει να πούμε  στον ακούραστο πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Άκρης Στέφανο Τσιανάκα για τη εξαιρετική - για ακόμη μια φορά - προσφορά του. 

Η περιοχή μας διαθέτει σπάνιες ομορφιές, όπως και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, ώστε να ενδείκνυται για τη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων με πανελλήνια και διεθνή εμβέλεια. Αυτές οι διοργανώσεις μπορούν να δώσουν ζωή στα χωριά και να τονώσουν τις τοπικές οικονομίες.

Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά στους κατοίκους, όπως και σε όλους τους φορείς, ώστε να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ο τόπος μας με στόχο να εξελιχθεί σε σταθερό πόλο έλξης και στον Αθλητικό Τουρισμό» τόνισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.