Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί από την Τετάρτη ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη λύση του τριετούς συμβολαίου του παίκτη. 

Αιτία οι κακές σχέσεις του με τον Ράτκο Ντόστανιτς μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε σε προπόνηση πριν λίγες εβδομάδες, όταν ο Ναγιάρ αρνήθηκε να ακούσει τις οδηγίες σε άσκηση στα Δένδρα και αντάλλαξε "βαριές κουβέντες" τόσο με τον Ντόστανιτς όσο και με τους συνεργάτες του Σέρβου.

Ο Αργεντίνος ήταν σε "καραντίνα" από την υπόλοιπη ομάδα για τους προσεχείς δύο αγώνες, ωστόσο στη συνέχεια η ΑΕΛ γνωστοποίησε πως οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν και ο Ναγιάρ συνεχίζει στην ομάδα. 

Την περασμένη Δευτέρα όμως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον Πανελευσινιακό και από τότε ήταν θέμα χρόνου η οριστική ρήξη. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Σεμπαστιάν Ναγιάρ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιό του, το οποίο ήταν τριετούς διάρκειας, δεχόμενη την πρόταση του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή κ. Καρπετόπουλου όσων αφορά το ύψος της αποζημίωσής του για το οποίο τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε διαφωνία.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εύχεται στον Σεμπαστιάν Ναγιάρ κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική και στην οικογενειακή του ζωή.