Άτυχος στάθηκε προ ημερών, ο πρώην τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας, Τάσος Κουρδής καθώς σε τροχαίο που είχε στον περιφερειακό της θεσσαλικής πόλης, είχε σαν αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το δεξί του πόδι.
Ο 39χρονος πρώην γκολκίπερ έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και χτύπησε πολύ σοβαρά στο δεξί του πόδι.
Πλέον, ο Τάσος Κουρδής είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας και μάλιστα, όπως ο ίδιος τόνισε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 θέλει να επιστρέψει στα καθήκοντά του μόλις ολοκληρώσει το πρόγραμμα της αποκατάστασης.
O Τάσος Κουρδής μίλησε στην εκπομπή «Δύο λέρες μόνο» και τους Νικόλα Ακτύπη και Γιώργο Μαραθιανό:

Για την πορεία της αποκατάστασης στο ακρωτηριασμένο πόδι του: «Είμαι στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας για μία τρίτη επέμβαση στο πόδι. Υπάρχουν και χειρότερα, έχασα το πόδι μου, αλλά κοιτάω μπροστά και θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω. Η ζωή συνεχίζεται.
Σηκώνομαι, θέλω να κινούμαι και να μην κάθομαι, αλλά ο γιατρός μου, ο κ. Καραχάλιος λέει να μην κάνω πολλά πράγματα για να μην κουράζομαι. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό για ό,τι έχει κάνει για μένα».

Για τη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων που έχει στον Απόλλωνα Λάρισας: «Πάντα έβαζα στόχους. Θέλω να αποκαταστήσω το πόδι μου και να γυρίσω στο γήπεδο για να προπονώ τα παιδιά στην ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας.
Στην ακαδημία βρίσκονται 250 παιδιά, εκ των οποίων τα 14 προπονούνται στη θέση του τερματοφύλακα, ηλικίας 7-15 ετών».

Για τον σύλλογο που υποστηρίζει: «Είμαι βέρος Λαρισαίος, αλλά υποστηρίζω και την ΑΕΚ».

sport-fm.gr