Η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος ανακοινώνει ότι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προπώληση των καρτών διαρκείας, αλλά και των εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα Κυπέλλου του Γυμναστικού με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης
Οι φίλαθλοι της ομάδας μας εξακολουθούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και τα εισιτήρια ημέρας από τα γραφεία της ομάδας μας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030).
Λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων, οι ώρες λειτουργίας των γραφείων έχουν αλλάξει για το επόμενο διήμερο και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
-          Τρίτη (3 Οκτωβρίου) τα γραφεία θα παραμείνουν ανοιχτά προς εξυπηρέτηση των φιλάθλων από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.
-          Τετάρτη (4 Οκτωβρίου-ημέρα του αγώνα-) τα γραφεία θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 π.μ. – 2μ.μ.
-          Επίσης, οι θύρες στο κλειστό της Νεάπολης θα ανοίξουν την ημέρα του αγώνα, στις 3 μ.μ., όπως επίσης και τα εκδοτήρια των εισιτηρίων.
ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΗΜΕΡΑΣ
-          10 ΕΥΡΩ
-          15 ΕΥΡΩ
-          20 ΕΥΡΩ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Τα BLUE 50 €, έχουν ήδη εξαντληθεί, όμως μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας των υπολοίπων κατηγοριών.
Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες είναι οι εξής:
- GOLDEN 200€, κέντρο γηπέδου
- SILVER 120€, πίσω από τους πάγκους
- GREEN 100€, απέναντι στη μεγάλη κερκίδα
- COURT SEATS, 500€, πολυθρόνες στο παρκέ με τραπεζάκι και catering
• Για κάθε παιδί σε οποιαδήποτε θέση ο γονέας έχει την δυνατότητα να «κλειδώσει τη θέση» μαζί του, με 50% έκπτωση του εισιτηρίου.
·         Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την ομαλή προσέλευσή τους στο γήπεδο να ακολουθούν τις οδηγίες της αστυνομίας και των SECURITY.
·         Επίσης, λόγω του ότι τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά θα πρέπει αυστηρά ο κάθε φίλαθλος να καθίσει στην θέση η οποία αναγράφεται στο εισιτήριό του.
·         Παρακαλούνται τέλος, όσοι κατέχουν, κάρτες διαρκείας, προσκλήσεις και δημοσιογραφική διαπίστευση, να προσέρχονται στο γήπεδο από την θύρα 6 (απέναντι από το πάρκινγκ).