Συνεχίζει ακάθεκτος... Ο Απόλλων Λάρισας πέρασε νικηφόρα την Κυριακή (2/12) και από την έδρα της Α.Ε. Καραϊσκάκης, επικράτησε με 1-0 και οδηγεί σταθερά την κούρσα στη φετινή Β' Εθνική ύστερα από 7 αγωνιστικές.
Μάλιστα, η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι με 19 βαθμούς έχει ξεφύγει στο +3 στο... ρετιρέ της κατάταξης, με τον Βόλο να ακολουθεί στους 16 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι με 7 βαθμούς μοιράζονται τη 10η θέση με τον Απόλλωνα Πόντου.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική ευκαιρία στο 19', με τον Μαντζάρη να επεμβαίνει αποτελεσματικά στο σουτ του Χούσου, ενώ ο γκολκίπερ των «κυανόλευκων» εξουδετέρωσε και το σουτ του Χρούσιελ στο 21', διώχνοντας σε κόρνερ.
Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλοί ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ των Αρτινών, με τον Χατζή στο 30' να σκοράρει με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μαρκολίνο.
Στο 36' η κεφαλιά του Παντίδου μετά την εκτέλεση κόρνερ του Κάκκο ήταν άστοχη για λογαριασμό των γηπεδούχων, με τον Απόλλωνα να απειλεί με τη σειρά του με τον Τασιούλη στο 61', που δεν κατάφερε να νικήσει τον Στεφανάκο.
Από εκεί και πέρα, έλειψαν οι καλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους και κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πανυτσίδης του Συνδέσμου Κοζάνης με βοηθούς τον Κουρέντα του Συνδέσμου Τρικάλων και τον Φαλτάκα του Συνδέσμου Γρεβενών.
Κίτρινες: 31' Άλεξιτς, 50' Χρούσιελ, 58' Χούσος, 90'+2 Παπαδόπουλος - 20' Χατζής.
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Καψάλης, Χρούσιελ, Παντίδος, Καπίας, Μασούρας (57' Μαχαίρας), Ψιάνος (67' Λίτσκας), Χούσος, Κάκκο (80' Παπαδόπουλος), Άλεξιτς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρας, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (90'+3 Καμπέρης), Πολέτο (62' Λίταινας), Τασιούλης (87' Καρατάσιος), Λουκάο.

a-sports.gr