Με στόχο να ειστρέψει και πάλι στις πρώτες θέσεις και παρουσία πάνω από 2.000 φιλάθλων, η ΑΕΛ πραγματοποίησε στο AEL FC Arena την επίσημη πρώτη για την φετινή χρονιά.

Μπορεί για πολλά χρόνια τα προβλήματα που είχαν κάνει την εμφάνισή τους να είχαν απομακρύνει όχι μόνο από τις διακρίσεις, αλλά και από την μεγάλη κατηγορία την ΑΕΛ, ωστόσο στην Λάρισα με χαμηλούς τόνους αλλά και σκληρή δουλειά, θέλουν το συντομότερο δυνατά να κάνουν και πάλι την ομάδα το καμάρι του κάμπου και όχι μόνο.
Φέτος ο στόχος όπως ανέφερε και ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας είναι η είσοδος στην 10αδα, ενώ ο μεγαλύτερος έχει να κάνει με τα πλέι οφ, κάτι που όλοι θέλουν να γίνει, είτε φέτος, είτε τα επόμενα χρόνια. Η ομάδα απέκτησε 8 ποδοσφαιριστές στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο τους οποίους και παρουσίασε σήμερα και αυτοί μαζί με τους υπόλοιπους πραγματοποίησαν την επίσημη πρώτη στο AEL FC Arena.
Στο γήπεδο στολίδι βρέθηκαν πάνω από 2.000 φίλοι της ομάδας, δείχνοντας πως και φέτος αυτοί θα είναι το μεγάλο όπλο, όπως άλλωστε είναι εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Η παρουσίαση του κάθε παίκτη έγινε ξεχωριστά με τον κόσμο να τους αποθεώνει, ενώ ο Αντρέ Πάους δεν τους χαρίστηκε και τους άρχισε από τώρα το τρέξιμο, όχι τίποτα άλλο αλλά για να καταλάβουν το τι θα περάσουν στο Καρπενήσι όπου και θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Οι μοναδικοί που την... γλίτωσαν ήταν οι Ζίζιτς και Κρίζμαν που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα καθώς μόλις σήμερα έφτασαν στην χώρα μας, αλλά και ο Γουάλας που ενσωματώθηκε πιο αργά από τους υπόλοιπους.

Πάους: «Να είμαστε καλοί όλη την χρονιά»

Ο Ολλανδός τεχνικός της ΑΕΛ Αντρέ Πάους ανέφερε στην επίσημη πρώτη της ομάδας, μιλώντας αρχικά για τη νέα σεζόν: «Θα χαρούμε το παιχνίδι. Σκοπός μας είναι να είμαστε καλοί κατά τη διάρκεια ολόκληρης τη σεζόν. Εμείς θα δούμε τις επόμενες μέρες πως θα αποδώσουν όλοι οι παίκτες για να αξιολογήσουμε το ρόστερ».
Για τον αριθμό των παικτών που θέλει στο Καρπενήσι: «Θα ήθελα να έχω 24 παίκτες μαζί μου στο Καρπενήσι».

gazzeta.gr