Η ΕΠΟ έδωσε  στη δημοσιότητα την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας της νέας σεζόν. Ο θεσμός ξεκινά στις 30 Αυγούστου με τη συμμετοχή μόνο των ομάδων της Β’ Εθνικής, ενώ η Σούπερ Λίγκα μπαίνει στο... παιχνίδι από τη β’ φάση, η οποία διεξάγεται με το σύστημα των ομίλων (8 στο σύνολο).
Οι λεπτομέρειες της α’ φάσης θα αποσαφηνιστούν όταν οριστικοποιηθεί ο ακριβής αριθμός των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Αν, πάντως, η Β’ Εθνική έχει 18 ΠΑΕ, αυτό σημαίνει ότι για την α’ φάση θα προκύψουν μόνο δύο ζευγάρια και οι υπόλοιπες 14 ομάδες κατόπιν κλήρωσης θα περάσουν άνευ αγώνα.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι όλες οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 14.00 της 17ης Αυγούστου και να καταβάλουν παράβολο 3.000 ευρώ (οι ΠΑΕ της Β’ Εθνικής) και 5.000 ευρώ (οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας). Επίσης, ρητώς αναφέρεται ότι δεν θα γίνουν δεκτές δηλώσεις συμμετοχής με επιφύλαξη, αφού σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν πειθαρχικές τιμωρίες, όπως και για όποια ομάδα θελήσει να μην κατέβει στο Κύπελλο.
a-sports.gr