Η Λάρισα Bread Factory «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό και έτσι έχασε πολύ μεγάλο μέρος από την εκκίνηση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Αυτό όπως ήταν φυσικό έχει φέρει προβληματισμό στον Λίνο Γαβριήλ και τους συνεργάτες του.

Παρ' όλα αυτά οι Θεσσαλοί παραμένουν αισιόδοξοι για τη συνέχεια της σεζόν και θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω, σε σχέση με πέρυσι.

Για το λόγο αυτό αναμένεται να παρουσιαστούν ενισχυμένοι στην επανέναρξη της σεζόν. Από τα μέσα Οκτωβρίου η ομάδα αναζητούσε έναν γκαρντ, ώστε να καλύψει το κενό που είχε αφήσει η αποχώρηση του Ντάριους Ρόι. Ο παίκτης αυτός βρέθηκε και αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας στη συνέχεια της σεζόν.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως η Λάρισα Bread Factory αναμένεται να κάνει δικό της τον Ντέβιον Μπέρι. Ο 29χρονος γκαρντ από την Καλιφόρνια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Τη σεζόν 2018-19 βρέθηκε στον Πανιώνιο και ήταν ο ηγέτης της ομάδας της Νέας Σμύρνης, βοηθώντας την να μείνει στην κατηγορία. Εν συνεχεία, αγωνίστηκε σε Ενισέι και Βιλερμπάν, ενώ το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε στο Ισραήλ, για λογαριασμό της Νες Ζιόνα.

Εκεί δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και αποχώρησε έχοντας παίξει μόλις 4 παιχνίδια. Οι Θεσσαλοί δεν έχασαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε, κινήθηκαν αποφασιστικά και κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία μαζί του.

Έτσι, ο Μπέρι ετοιμάζεται να προστεθεί στην περιφέρεια της ομάδας και μαζί με τους Ρας, Ουέμπ, Μπράουν και Σμιθ να αποτελέσουν τη δύναμη πυρός στην επίθεση της ομάδας. Παράλληλα, η προσθήκη του έμπειρου σκόρερ, που ήταν συμπαίκτης με τον Ντάμιαν Λίλαρντ στο κολέγιο του Weber State, ανεβάζει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του ρόστερ και δίνει στον Γαβριήλ να έχει στα χέρια του έναν παίκτη υψηλού επιπέδου.

sdna.gr