Αναχώρησε η αποστολή του ΓΣΛ για την Θεσσαλονίκη στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, όπου θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για την φετινή σεζόν στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΑΣ Μαχητές Δόξα Πεύκων, ομάδα που οι Λαρισαίοι επίσης θα βρουν μπροστά τους και στην Α2 Εθνική κατηγορία για το πρωτάθλημα. Οπότε είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην παρούσα φάση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν στοχεύουν στη νίκη, καθώς η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στον θεσμό αποτελεί στόχο της λαρισινής ομάδας.
Ο αγώνας ξεκινάει σήμερα Σάββατο στις 5 μ.μ., με τον Θανάση Μπουλιάκη να έχει πάρει μαζί του 12 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο είναι αμφίβολοι λόγω προβλημάτων που τους ταλαιπωρούν.
Συγκεκριμένα δε φαίνεται να ξεπέρασε 100% τον τραυματισμό στον δικέφαλο μηριαίο ο Κούτρας, ενώ από ίωση ταλαιπωρείται ο Σπυρόπουλος.
Οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή.
Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής αθλητές: Τόζιος, Τέλιος, Κούτρας, Μπέμπης Σπυρόπουλος, Γκιουλέκας, Σπανούλης, Τσούμας Σ., Τσούμας Γ., Τσουράκης, Γουμενόπουλος.