Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 θα γίνει το Σαββατοκύριακο (25-26/7) στην πόλη της Λάρισας, στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση της κατηγορίας.

Στους αγώνες θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Ομοσπονδία και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων οι Σύλλογοι θα πρέπει να αποστείλουν στο e-mail: development@segas.gr μέχρι σήμερα Τετάρτη (22/8) κατάσταση, στην οποία θα αναγράφονται μόνο τα ονόματα των προπονητών, που θα συνοδεύουν τους αθλητές στο Πρωτάθλημα καθώς και του ενός και μοναδικού εκπροσώπου τους.

Ο υπεύθυνος κάθε συλλόγου υποχρεούται να καταθέσει στο σημείο ελέγχου, στην είσοδο του σταδίου, πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το έντυπο της ΓΓΑ «Κατάλογος εισερχομένων - εξερχομένων στην εγκατάσταση» για κάθε αγωνιστική περίοδο (άλλο έντυπο το πρωί, άλλο απόγευμα), ενώ το ίδιο ισχύει και για τις υπεύθυνες δηλώσεις, που απαιτούνται για είσοδο στην εγκατάσταση.

Να τονιστεί πως όσοι εισέρχονται στο στάδιο θα πρέπει να φορούν τη μάσκα καθ΄όλη τη διάρκεια παραμονή τους σε αυτό (εξαιρείται η περίοδος της προθέρμανσης και του αγώνα) και να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Το ενδιαφέρον στη διοργάνωση θα είναι μεγάλο, αφού τα κορυφαία ονόματα της κατηγορίας θα είναι στην πόλη της Θεσσαλίας.