Στη Λάρισα θα βρεθεί ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης στην κήρυξη των προαγωνιστικών κατηγοριών «ΑΚΡΙΣΙΑ 2017». Οι αγώνες διοργανώνονται από τους ο Λαρισαϊκός-Τιτάνες και θα διεξαχθούν στις 13 και 14 Μαΐου.

«Την κήρυξη των αγώνων προ αγωνιστικών κατηγοριών «ΑΚΡΙΣΙΑ 2017», θα πραγματοποιήσει φέτος ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης! Ο Κερκυραίος πρωταθλητής αποδέχθηκε την πρόταση του συλλόγου μας και θα παρευρεθεί στους αγώνες που διοργανώνονται στις 13 & 14 Μαΐου 2017 στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας.

Σε ηλικία 36 ετών και μετά από πέντε Ολυμπιάδες, ο Σπύρος πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση στα 10.000μ ανοιχτής θάλασσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μαζί με το αργυρό μετάλλιο κέρδισε όλες τις εντυπώσεις με το μεγαλείο της ψυχής του.

Αν κάποιος θέλει ένα παράδειγμα για να εξηγήσει τι ακριβώς είναι το ευ αγωνίζεσθαι, η πιο γνωστή από τις ολυμπιακές αρχές, δεν έχει παρά να δείξει τον Σπύρο Γιαννιώτη, τόσο μέσα, όσο και έξω από το νερό.

Το ΔΣ του ΑΟ Λαρισαϊκός – Τιτάνες αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια, εκφράζει στον Έλληνα Ολυμπιονίκη τις θερμότερες των ευχαριστιών του και προσμένει στην παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων μικρών αθλητών, οι οποίοι θα παραδειγματιστούν από τις πράξεις και τις επιδόσεις του!

Σας περιμένουμε όλους για ένα αξέχαστο κολυμβητικό Σαββατοκύριακο»!