Εκ νέου έδαφος έχασε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 στην Φιλιππούπολη από τον Απόλλωνα Λάρισας, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Καρέ νικών συμπλήρωσε ο Απόλλων Λάρισας, που πλέον βρίσκεται στην δεύτερη της βαθμολογίας ισόβαθμος του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Άριαν Μπελά ήταν αυτή που στην πρώτη της καλή φάση στο 18΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Σιφναίου.

Στο 23΄ σε μία δύσκολη φάση οι γηπεδούχοι σκόραραν εκ νέου με τον Σιφναίο, το τέρμα όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ…

Έπειτα από το τέρμα αυτό η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Γκέκας όμως είπε «όχι» στην κεφαλιά του Μπεντινέλι και διατήρησε το 1-0…

Στο β΄ ημίχρονο ο Απόλλων Σμύρνης έγινε πιο κινητικός μεν, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Γκέκα.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί, οι οποίοι στο 71΄ έφτασαν κοντά στο 2-0 ο Λίταινας όμως δεν πρόλαβε την σέντρα του Σιφναίου, με συνέπεια το 1-0 να παραμείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ματς.

sdna.gr